На псевдовиборах терористів «проголосувала» корова, – СБУ

18:20 2 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки Мар'яна Лубківського в інтернет-мережі «Facebook»

Радник голови Служби безпеки України Мар'ян Лубківський повідомив: «Одна моя знайома вирішила перевірити – як працює електронна система голосування т.зв. ЦВК ДНР – проголосувала декілька днів тому віддалено. Проголосувала як... корівка Масленкова Буренка Теленковна! Система не лише прийняла її вигадані дані, але й дала можливість проголосувати».

На незаконних виборах, влаштованих бойовиками «ЛНР» і «ДНР» на підконтрольній їм території Донбасу, «бюлетені» були роздруковані на принтерах, а голосувати онлайн могли навіть корови. Так, радник голови СБУ Мар'ян Лубківський опублікував на своїй сторінці у «Facebook» фото, на якому продемонстровано те, як на сайті «центральнох виборчої комісії ДНР» начебто голосує корова Масльонкова Бурьонка Теленковна 1998 року народження.

«Одна моя знайома вирішила перевірити, як працює електронна система голосування т.зв. ЦВК ДНР і проголосувала декілька днів тому віддалено. Проголосувала як... корівка Масленкова Буренка Теленковна! Система не лише прийняла її вигадані дані, але й дала можливість проголосувати», - йдеться у повідомленні, яке передає сьогодні, 2 листопада,  «Телевізійна служба новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів