На підтримку влади мітингуватимуть безстроково, але...недовго

18:20 14 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: ua.livejournal.com

Партія регіонів організувала мітинг на підтримку курсу президента «Збережемо Україну». Регіонали заперечують, що платили мітингувальникам.

Мітинг прихильників дій влади на Європейській площі в Києві буде безстроковим, заявив народний депутат-регіонал Михайло Чечетов.

«Наш мирний мітинг безстроковий, він триватиме до стабілізації ситуації в країні», – зачитав резолюцію мітингу Чечетов, виступаючи перед мітингувальниками на Європейській площі в Києві.

За його словами, Партія регіонів виступає за збереження миру і громадського порядку, недопущення ескалації конфлікту й розколу країни.

Партія регіонів організувала мітинг на підтримку курсу президента «Збережемо Україну». На акцію з різних регіонів привезли тисячі людей. За даними самих організаторів, на Європейській площі зібралися 200 тисяч осіб. Регіонали також заперечують, що платили мітингувальникам. 

Про повідомляє "Радіо "Свобода". 

Учасники мітингу на підтримку курсу Президента Віктора Януковича почали масово залишати Європейську площу Києва. Як передає кореспондент УНІАН, люди йдуть з площі у напрямку річкового вокзалу по Володимирському узвозу, до Маріїнського парку, де на площі біля Верховної Ради кілька днів поспіль триває мітинг, організований Партією регіонів. Наразі на Європейській площі ще залишається близько 700 осіб, виступи артистів зі сцени припинилися, комунальні служби почали прибирати сміття, залишене мітингувальниками. У той же час на Майдані Незалежності продовжується акція прихильників євроінтеграції. На головній площі столиці присутні понад 10 тис. людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів