На Майдані – уже 50 тисяч людей, – Шкіряк (трансляції)

23:27 15 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukraine.d3.ru

А його самооборона, як стверджує лідер ГО «Новий Київ», приведена у повну бойову готовність.


Відео: espreso.tv

 

Про це повідомляє в середу на своїй сторінці «Facebook» лідер Громадянського об'єднання «Новий Київ» Зорян Шкіряк. Дослівно ж він висловлюється з цього приводу так:

«Ми тримаємо оборону! Ми не боїмося цих ганебних покидьків і їхніх озброєних псів у камуфляжі.

Ніякої паніки і розпачу. Все під контролем.

Майдан постійно наповнюється людьми і зараз нас вже близько 50 тисяч. Сили самооборони Майдану приведені у повну бойову готовність і готові дати відсіч будь-яким зазіханням провокаторів, а також захистити Майдан від безчинств «Беркуту». 

Вірогідність штурму (за сценарієм який був окреслений зберігається) ще зберігається, не дивлячись на заяви МВС, бо вони – брехуни! Лідери опозиції Яценюк, Тягнибок і Кличко та опозиційніі депутати знаходяться тут і будуть разом з людьми до ранку.

Отже, зберігаємо спокій, холодний розум і впевненість у нашій перемозі! Ми не дамо змоги силам зла знищити Україну і наш Майдан!

Правда за нами! Разом – Сила! Слава Україні!».

А невдовзі Зорян Шкіряк інформував:

«Друзі! В інтернеті розповсюджується ролік про якусь бронитехніку, що рушила на Майдан! Це – фейк! Це частина інформаційних провокацій влади, задля нагнітання ситуації та залякування громадян.

Отже, ще раз повторюю. Вірити і реагувати тільки на інформацію зі сцени Майдану (дивіться пряму трансляцію), представників ВО «Майдан», лідерів опозиції та членів Штабу Національного Спротиву. Крапка.

Якщо щось відбудеться – ми повідомимо. Наразі, все спокійно. Майдан переповнено людьми. Ми захистимо свою свободу і свої права. Якщо сунуться – відіб’ємося!Будемо оперативно повідомляти про події, що відбуваються на Майдані. Тримаймося! Все буде добре! Слава Україні!».

Як інформував «Щоденний Львів», на Майдані оголошено мобілізацію у зв’язку із загрозою силового розгону Майдану 16 січня нібито під приводом вирішення конфліктів між громадянами, який анонсували «регіонали» Добкін і Царьов, 15 січня до центру Києва знову стягували «Беркут» і ВВ, а МВС погрожував «застосовувати силу й спецзасоби», нардеп Степан Кубів вважає, що заборона акцій є спробою легалізації штурму Майдану, нардеп Анатолій Гриценко оприлюднив план нічного штурму Майдану, ввечері 15 січня Майдан оточив «Беркут» – хоч МВС заперечує, що буде штурм, нардеп Андрій Парубій знає, що у влади – два сценарії розгону Майдану, відтак скликає його оборонців, а громадський активіст Зорян Шкіряк запевняє, що Майдан готовий до відсічі – там не панікують, але каски вдягають.

Прямі включення з Майдану Незалежності:

«5 канал - ефір online»: http://www.youtube.com/watch?v=a3xNQA4U9nU

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів