На Майдані спалюють поліцейські «закони» (доповнено)

22:10 20 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Еспресо.TV

Їх надрукували в парламентській газеті «Голос України», а депутати від «Свободи» забрали з її друкарні примірники завтрашнього номеру цього видання.

Як повідомив зі сцени Майдану народний депутат від «Свободи» Ігор Мірошниченко, закони, опубліковані в «Голосі України», не мають для Майдану ніякої юридичної сиди. Після цих слів активісти Майдану почали спалювати газети, які депутати привезли з типографії.

Про це інформує сьогодні, 20 січня, кореспондент «Еспресо.TV». Натомість «ТСН.ua» повідомляє в понеділок:

«Депутат від «Батьківщини» Яворівський сказав, що «нічого зробити вже не можна було». Скандальні закони, які були ухвалені Верховною Радою 16 січня, вже надрукували у газеті «Голос України» та частково відправили в області.

Про це заявив народний депутат фракції «Батьківщина» Володимир Яворівський, передає прес-служба партії. «Наклад із диктаторськими законами було запущено у друк раніше графіка, можливо, передбачаючи, що можуть бути якісь ускладнення. Коли ми приїхали газети були віддруковані та спаковані, а частина вже направлена в області. Нічого зробити вже не можна було», - повідомив Яворівський.

За його словами, в газетах опубліковано весь пакет скандальних законів, і сьогодні опівночі всі вони стануть чинними. «Завтра ми всі прокинемось в інший Україні», - додав Яворівський.

Депутат також розповів, що зараз везе велику пачку газет на Майдан, де має намір їх спалити. Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що скандальні закони Ради вже вийшли у друк, а опозиція заблокувала типографію». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів