На Львівщині триває набір до Національної гвардії

13:05 21 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: regionews.ua

Як повідомляє в п’ятницю прес-служба обласного управління МВС, записуються цілими сім’ями.

Підполковник Вадим Голуб розповідає сьогодні, 21 березня, на сайті відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС:

«Телефони у кабінетах вербальних служб не замовкають. З проханням вступити до лав гвардійців телефонують не тільки з України, але й з Сполучених Штатів Америки, Великобританії, Румунії, Канади та навіть Росії.

Серед закордонних волонтерів є як і українці які працюють за кордоном так і громадяни іноземних держав. Деякі люди телефонують та записуються цілими сім’ями.

Для працівників кадрових органів така кількість  громадян, бажаючих служити у лавах Національної Гвардії України виявилась  досить несподіваною.  Іноді вони не завжди встигають навіть прийняти усі дзвінки.

«Коли я розмовляю з людиною то по завершенні розмови вже маю п'ять-шість пропущених дзвінків», – розповідає начальник відділення комплектування підполковник Олег Вільчинський.

Такій активності сприяє також добра поінформованість населення щодо контактів вербувальної служби. Групою зв’язків з громадськістю та ЗМІ Західного командування спільно із громадськими активістами була проведена ґрунтовна робота по розповсюдженню контактів вербувальних служб у соціальних мережах.

Командування управління та командири військових частин беруть участь у прямих ефірах та телемарафонах на радіо та телебаченні підчас яких розповідають громадянам про нову силову структуру. Журналісти також не залишились осторонь та активно долучились до інформування населення у ці важкі для України часи.

По звершенні спілкування тих, хто виявляє бажання заносять до спеціального реєстру для проходження служби за контрактом, або у резерв. За шість днів у такі списки потрапили близько 400 патріотів України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів