На Львівщині представили ще одного голову РДА

15:20 18 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Холод представив громаді Кам'янко-Бузького району новопризначену голову райдержадміністрації.

Про це повідомили в середу, 18 грудня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли, що Кам'янка-Бузьку райдержадміністрацію очолила Христина Замула. Її, яку призначено головою РДА 11 грудня 2019 року.

Христина Замула здобула вищу освітуу 2006 році  за спеціальністю менеджмент зовнішньоекономічної діяльності у Національному лісотехнічному університеті України. З 2003 року по 2009 рік працювала в Державній податковій інспекції. Від 2009 року до 2010 року була начальником контрольно-ревізійного відділу ДСФУ «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву».

Працювала головним бухгалтером в Іпотечному центрі в м.Києві та Київській області ДСФУ упродовж  2010-2011 років. Була обрана депутатом Кам’янка-Бузької районної ради в 2015 році.

Як інформував «ЩЛ», керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська представила у вівторок, 17 грудня, громадам Стрийського, Миколаївського, Жидачівського районів нових голів районних державних адміністрацій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів