Сьогодні на Львівщині попрощалися з полеглим у боях під Іловайськом майданівцем Іваном Вахулою

20:54 3 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.com.ua

У середу в селі Старий Яр на Яворівщині ховали бійця 24-ї Залізної окремої механізованої бригади імені Данила Галицького.

Сьогодні, 3 вересня, в селі Старий Яр на Яворівщині ховали бійця 24-ї Залізної окремої механізованої бригади імені Данила Галицького Івана Вахулу. Солдат загинув під Іловайськом від осколка снаряда, що розірвався.

«Він був дуже слухняним і добрим. Я його сусідка, тому добре знала Івана. Він не був одружений, дітей не мав, жив разом з мамою, у нього були «золоті руки». Вахула допомагав з будівництва всім, хто не попросить. Був дуже віруючою людиною, прислуговував у місцевій церкві. До війни їздив на заробітки. Довгий час був на Майдані. В АТО попросився добровольцем. Обіцяв повернутися з перемогою, але ось, що сталося...», – розповіла кореспонденту газети «Сегодня» Тетяні Самотійсусідка загиблого Наталія Собейко.

Ховати Вахула зійшлися майже всі жителі Старого Яру і довколишніх сіл, відспівували покійного майже десять священиків. Повідомляючи про це в середу, «Сегодня» нагадує: «Нещодавно в Яворівському районі Львівської області поховали 24-річного вчителя історії Тараса Пазина, який загинув під Іловайськом в складі 24-ї Залізної окремої механізованої бригади імені Данила Галицького. Тараса дуже любили школярі, які проводжали його в останню путь під шкільний дзвінок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів