На Луганщині терористи придушили бунт учителів та лікарів і погрозами загнали їх на псевдовибори – очевидці (відео)

14:18 2 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: informator.su

У місті Ровеньки Луганської області, яке розташоване на підконтрольній бойовикам території, на псевдовибори примусово зганяють соціальних працівників.

«У місті Ровеньки Луганської області, яке розташоване на підконтрольній бойовикам території, на псевдовибори примусово зганяють соціальних працівників. Як повідомили «Телевізійній службі новин» каналу «1+1» очевидці, вчителі та лікарі планували 2 листопада страйкувати через «вибори», влаштовані сьогодні бойовиками, та не виходити на роботу. Проте терористи зібрали їх та почали прогрожувати. Крім того, у Ровеньках за явку на «виборах» також обіцяють карти для соцвиплат та 1800 грн готівкою» – повідомили сьогодні, 2 листопада, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1». Своєю чергою, «Телеканал новин «24» інформує в неділю:

«Терористи проводять псевдовибори, які більше схожі на базар – перед дільницями продають овочі. До фейкових виборчих списків занесли корову.

Світова спільнота не визнає терористичні вибори. Винятком може стати Росія.

Виборці купують овочі, ціна за кілограм – одна гривня. Безпосередньо у дільницях з більшим захопленням люди обирають булочки, аніж псевдокандидатів.

Подекуди виступають ансамблі самодіяльності. Зрештою, спостерігачами, на цій клоунаді є представники АБСЄ– свіжоспеченій асоціації. ОБСЄ, звісно, як і решта міжнародних інституцій, своїх делегатів на фейкові «вибори» не присилали.

Ноу-хау псевдоплебісциту є голосування через Інтернет. Можуть голосувати не лише громадяни України. До так званих виборчих списків внесли навіть корову».

Про це повідомляється в неділю на сайті «Телеканалу новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів