У прикордонних районах Росії навпроти Донеччини зосереджено до 50 вантажівок із бойовиками, – «ІС»

11:48 7 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Газета.Ru

Про це попереджає в суботу спільнота «Інформаційний Спротив».


Відео: «Подробности»

Спільнота «Інформаційний Спротив» попереджає сьогодні, 7 червня, в повідомленні «Слов'янські терористи чекають підкріплення, – «ІС»:

«Як стало відомо емісарам групи «Інформаційний Спротив», терористи під командуванням російського диверсанта «Стрєлка»-Гіркіна захопили один з навчальних закладів міста Слов'янська. Там обладнають їдальню й додаткові спальні місця для членів бандформування, які нібито повинні прибути на підмогу.

Раніше «Стрєлок» скаржився, що від нього втекли всі «славні козачки», а Росія їх зрадила. Група «Інформаційний Спротив» повідомляла, що терористи чекають допомоги з Росії та Криму.

Зокрема, на території окупованого Криму з бойовиків місцевої т.зв. «Самооборони» вже сформований загін загальною чисельністю бл. 300 чол., готовий до проникнення на Донбас. У прикордонних районах Росії навпроти Донецької області сформовані автоколони з озброєними бойовиками загальною чисельністю до 50 вантажних автомобілів. Українські силові структури вживають заходів щодо запобігання проникнення даних підрозділів на територію України

Як інформував «Щоденний Львів», за даними журналіста й блогера Юрія Касьянова, у Слов'янську на Донеччині – до 1500 бойовиків, близько 600 з них – російські спецпризначенці, але підрозділи АТО мають достатні сили для знищення цього угруповання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів