У Слов'янську на Донеччині – до 1500 бойовиків, близько 600 із них – російські спецпризначенці (відео)

11:20 7 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Inforesist.org

Такі дані навів журналіст Юрій Касьянов, який вважає, що підрозділи АТО мають достатні сили для знищення цього угруповання.

«Подробности»

Сайт «Inforesist.org» передає сьогодні, 7 червня, в повідомленні «Кістяк сил терористів становить російський спецназ, – Касьянов»:

«Юрій Касьянов, блогер і журналіст, який цілий місяць провів на блокпостах під Слов'янськом, виступив в ефірі телеканалу «Громадське ТБ». На думку Касьянова, людей, які захопили Слов'янськ не можна називати сепаратистами – вони є терористами, вбивцями.

Кістяк бандформувань на Донбасі складає російський спецназ – високопрофесійні, підготовлені бійці, що пройшли школу чеченської війни. Формально, ці люди можуть вже не складатися в лавах Збройних сил Росії, вони можуть приїхати як добровольці, волонтери, але при цьому вони є зброєю Кремля спрямованим проти України.

За словами Касьянова, зараз в Слов'янську зосереджено близько 1500 бойовиків, з них приблизно 600 – російські спецназівці. На даний момент підрозділи АТО мають достатніми силами для знищення цього угруповання. Для успіху операції необхідно продовжувати нарощувати сили на підступах до Слов'янська і наносити удари за допомогою авіації та артилерії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів