На фестивалі ретроавтівок у Львові їхні власники збирають кошти для української армії (відео)

16:43 28 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.ua

Організатори цьогорічного «Леополіс Гран Прі» попередньо звернулися до військовиків з проханням надати перелік найнеобхідніших речей для солдатів.


Відео: Західна інформаційна корпорація

Західна інформаційна корпорація інформує сьогодні, 28 червня, в повідомленні «У Львові власники ретроавтівок збирають кошти для української армії»:

«Сьогодні, 28 червня, на площі Ринок львів’яни і гості міста могли відвідати своєрідну виставку раритетних автомобілів. Автівки прибули до Львова для участі у традиційному фестивалі «Леополіс Гран Прі», який передбачав не лише презентацію ретромашин, а й перегони.

«У рамках цієї акції ми виготовили конверти і поштові листівки для «Леополіс Гран Прі» із позначкою «На бойовий фонд українського війська», – розповів репортерові телеканалу ZIK Марічці Жук представник ГО «Козацька пошта» Андрій Палюх.

А президент клубу «ЗАЗ-Козак» Володимир Кулинич додав, що організатори цьогорічного «Леополіс Гран Прі» попередньо звернулися до військовиків з в/ч у м. Яворів (де готують вояків для участі в Антитерористичній операції. – Ред.) з проханням надати перелік найнеобхідніших речей для українських солдатів. Яворівські військовики розповіли про потребу в карематах і спальних мішках. Саме це спорядження і купуватимуть організатори фестивалю ретроавтівок за зібрані на пл. Ринок гроші.

Попри зміни у програмі фестивалю, антикварні машини таки вирушили в бік т. з. «Львівського трикутника» (обмеженого вулицями Стрийською, Героїв Небесної Сотні та Вітовського). На цих вулицях традиційно проводять перегони ретромашин. Цього разу учасники «Леополіс Гран Прі» лише проїдуть за маршрутом перегонів, не змагаючись у швидкості.

Після подолання «Львівського трикутника» антикварні машини повернуться до Львівської Ратуші, де буде продовжуватися збір коштів для потреб українського війська. І у неділю, 29 червня, організованою колоною всі учасники «Леополіс Гран Прі» вирушать до Яворова, де передадуть військовикам необхідні речі, куплені з пожертв».

«ЩЛ» уже інформував про це в повідомленнях «28 червня на площі Ринок у Львові збиратимуть під час фестивалю «Leopolis Grand Prix» кошти військовим» та «28–29 у Львові – акція збору коштів для української армії «Леополіс Гран Прі – проти війни!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів