28 червня на площі Ринок у Львові збиратимуть під час фестивалю «Leopolis Grand Prix» кошти військовим

14:14 27 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: autocentre.ua

Як повідомляє в п’ятницю прес-служба міської ради, на площі Ринок впродовж дня буде виставлена експозиція ретро-автомобілів, а біля них стоятимуть скриньки для пожертв.

28 червня на площі Ринок впродовж дня буде виставлена експозиція ретро-автомобілів, а біля них стоятимуть скриньки й кожен охочий зможе здійснити свій вклад в допомогу нашому війську. У повідомленні оргкомітету фестивалю «Leopolis Grand Prix» зазначено також: 

«Цього року оргкомітет фестивалю Leopolis Grand Prix вирішив відмовитися від проведення фестивалю. Натомість, частина коштів з проведення фестивалю піде на купівлю обмундирування для 24 механізованого батальйону з м. Яворова. Вранці 28 червня авто зберуться на площі Ринок, звідти вирушать в сторону парку ім. Богдана Хмельницького.

Там ретро-автомобілі здійснять об’їзд трасою «Львівський трикутник» (вул. Вітовського – вул. Стрийська – вул. Героїв Майдану) – традиційною трасою змагань. Після цього вони повернуться на площу Ринок, де впродовж всього дня і буде виставка.

Наступного дня, 29 червня, автомобілі разом з речами, купленими на залучені кошти, вирушать до військових у Яворів. Оргкомітет фестивалю закликає львів’ян, гостей міста, а також всіх автолюбителів та членів автоклубів підтримати ініціативу і долучитися до збору коштів на допомогу українським військовим». 

Відтак 28 червня з 12:00 до 13:00 через проведення акції на 15 хвилин буде призупинений рух транспорту на ділянці вул. Вітовського – пл. І. Франка – вул. Стрийська – вул. Героїв Майдану. Про це повідомляє сьогодні, 27 червня, прес-служба міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів