На двох стільцях: людина Садового, яка очолювала виборчу комісію, балотувалась до Львівської райради від іншої партії

14:47 27 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Голова однієї з виборчих комісій у Львові, який представляв кандидата на посаду міського голови Львова Андрія Садового, примудрився одночасно бути кандидатом в депутати до Львівської районної ради від партії «Сила і честь».


Відео: Львівський пресклуб

Про це розповів Олег Синютка, народний депутат України, кандидат на посаду голови Львівської ОТГ під час пресконференції «Львівщина після першого туру місцевих виборів» у Львівському пресклубі, пише DailyLviv.

Він також дорікнув нинішній владі за неналежну організацію виборів.

- Довгі черги до дільниць – непродуманість владою організації виборчого процесу. Я сподіваюсь, що під час другого туру ці недоліки будуть усунуті, – сказав Олег Синютка, який продовжує змагатися за крісло мера Львова із чинним міським головою Андрієм Садовим.

Нагадаємо, раніше голова Львівської міської організації партії “Європейська Солідарність” Петро Адамик заявив, що голова дільничої виборчої комісії від Андрія Садового одночасно є кандидатом від партії “Сила і честь” до Львівської районної ради:

“Стало відомо, що голова дільничної виборчої комісії № 461870 Гайдучок Андрій Ігорович, який представляє кандидата на посаду міського голови Львова Андрія Садового, одночасно є кандидатом в депутати до Львівської районної ради від партії “Сила і честь”.“Європейська Солідарність” обурена настільки зухвалим порушенням виборчого законодавства з боку міського голови Львова і його команди, і вимагає звільнення Гайдучка Андрія з посади голови ДВК. Нехтування законодавством – це візитна картка міської влади. Це замах на основи державного ладу, а саме гарантування чесного, неупередженого та справедливого волевиявлення громадян”.

Синютка тішиться, що Садовий дозрів до дебатів, і радо з ним подискутує навіть посеред вулиці Бандери.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів