На Донеччину перекидають нові підрозділи військ Росії, – ЗМІ

20:52 10 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: cikavo-znaty.org.ua

Заступник командира третього окремого танкового батальйону Дмитро Гамаш запевнив у понеділок: «Наш підрозділ готовий до відбиття атаки, якщо вона трапиться».

У програмі «Подробиці» телеканалу «Інтер» повідомили сьогодні, 10 листопада:

«На півдні Донецької області працює наш кореспондент – Ельвіна Сеїтбуллаєва.

– Ельвіно, яка зараз ситуація у регіоні?

– Ніч і день у місті та околицях минули спокійно. Лише жителі західних і східних околиць міста могли чути стрілянину.

Вогонь відкривали наші військові із зенітних знарядь ЗУ-23 по російському безпілотнику, який вивчав українські позиції. Крім цього, наші артилеристи затримали 25-річного чоловіка, який проникав у морський порт і залишав різні сліди в різних приміщеннях. Одяг затриманого був схожий на спецівку працівників порту. А до спортивного взуття знизу були прикріплені підошви від черевиків, які носять наші військовослужбовці.

«Проникаючи до деяких приміщень, демонстративно залишав взуття українських військовослужбовців і, таким чином, намагався дискредитувати українських військовослужбовців. Зараз їм займаються правоохоронні органи і перевіряють його причетність до терористичних угрупувань, які перебувають у нашому регіоні», –  розповів начальник прес-сектору «М» штабу АТО Дмитро Горбунов.

Ситуація в Донецькій області залишається напруженою. У райони, які контролюються бойовиками, продовжують надходити з території Росії у значній кількості військова техніка та солдати. Однак, українські бійці готові дати відсіч агресорам.

«Наш підрозділ готовий до відбиття атаки, якщо вона трапиться. Я розумію, що десь так думають на цьому боці, наші сили в протистоянні нічим не поступаються, наша перевага в тому, що бойовий дух наших бійців формується тисячами, мільйонами сердець, які б’ються і моляться за нас. Техніки нам достатньо, боєкомплекту теж достатньо», –  запевнив заступник командира третього окремого танкового батальйону Дмитро Гамаш.

Сьогодні ми побували в одній танковій бригаді, що розташована в Донецькій області. Бачили, як наші танкісти виїжджали на позиції захищати українську землю від терористів.

«Вирушаємо за маршрутом «точка А». На дистанції дотримуватися швидкості, інтервалу руху. Покинув 4 доньки, 3 онучки, приїхав добровольцем. Я прийшов Афган, Анголу, Зімбабве, Ємен. Пробачте, мені 52 рік, я пройшов, добровольцем», – розповів танкіст Микола.

Ось такі новини на цей час. Ми продовжуємо стежити за розвитком подій у регіоні».

Про це повідомили сьогодні, 10 листопада, в програмі «Подробиці» телеканалу «Інтер».

Як інформував «Щоденний Львів», заступник командира батальйону ОУН заявив сьогодні, 10 листопада: «Варто очікувати «танкового кулака» з дня на день», а речник Антитерористичного центру Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «Наші розвідувальні органи фіксують постійне прибуття на територію, яка непідконтрольна «ДНР», російської військової техніки. Ми знаємо її розташування та маршрути пересування, ми готові до будь-якого розвитку подій, у нас є відповідні сили і засоби».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів