На Донеччині з бандформування російського диверсанта Гіркіна дезертирували троє його командирів

15:17 3 липня 2014 р.

Російський диверсант Ігарь Гіркін, якого керівники терористичного угруповання «Донецька народна республіка» призначили під псевдонімом Стрєлков «міністром оборони ДНР»

Російський диверсант Ігарь Гіркін, якого керівники терористичного угруповання «Донецька народна республіка» призначили під псевдонімом Стрєлков «міністром оборони ДНР»
Фото: censor.net.ua

Про це повідомив він повідомив у четвер російській інформагенції «РИА Новости» через свого помічника.

Російська інформагенція «РИА Новости» розповідає сьогодні, 3 липня, в повідомленні «Командир ополчення Слов'янська звинуватив у дезертирстві трьох підлеглих»

«На околицях Слов'янська тривають перестрілки між ополченням і силами української армії та Нацгвардії, які намагаються зімкнути кільце навколо міста, повідомили РІА Новини в штабі ополчення. «Важкі бої в районі населених пунктів Миколаївка і Семенівка тривають, загони командирів «Мотороли» і «Мачете» втримали Миколаевку і продовжують вести бої. Гарнізон Миколаївки достатній, нам вдасться її втримати. Водночас командири «Беркуту», «Філіна» й «Мінера» дезертирували з позицій в місто Єнакієве», – передав «РИА Новости» слова командира ополчення Ігаря Стрєлкова (справжнє прізвище цього російського диверсанта – Гіркін. – «ЩЛ») його помічник. Він уточнив, що «Моторола» отримав поранення.

Помічник Стрелкова пообіцяв оприлюднити справжні імена дезертирів і наказав їх підрозділам «вийти з їх підпорядкування і з усім озброєнням прибути в Краматорськ, зрадників заарештувати і доставити туди ж». На запитання «РІА Новини», скільки чоловік підкоряються «Беркуту», «Пугачову» й «Мінеру», співрозмовник агентства відповів, що «декілька десятків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів