На Донбасі знищено не менше 5,5 тисячі російських окупантів, – правозахисник (відео)

19:28 6 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Координатор групи «Вантаж-200 з України до Росії» Олена Васильєва повідомила у вівторок, дуже багато «зелених чоловічків» завозять на Донбас всередині «гуманітарних «КамАЗів» Путіна.


Відео: «5 канал»

Унаслідок бойових дій на Донбасі загинули більш як 5,5 тисячі російських військовослужбовців. Про це у вівторок на прес-конференції в агенції «Укрінформ» заявила правозахисник і засновник групи «Вантаж-200 з України до Росії» в інтернет-мережі «Facebook» Олена Васильєва.

Вона уточнила, що це лише встановлене її організацією число, а є ще невизначена кількість загиблих, зокрема, внаслідок результаті вибухів. За словами правозахисника, є ще більша група пропалих безвісти людей. 

Васильєва підкреслила: «Мені постійно докоряють російські військові, що я цю цифру занижую. Навіть якщо назвати цифру 7,5 тисячі осіб, ця цифра все-таки буде меншою, ніж реальні російські втрати». 

Правозахисник також додала, що, за даними її організації, лише за останній місяць близько 7 тисяч військовослужбовців РФ перетнули кордон України і знаходяться у Донецькій і Луганській областях. Олена Васильєва додала: «Дуже багато завозять всередині «гуманітарних КамАЗів».

Про це повідомляє сьогодні, 6 січня, агенція «Укрінформ». Натомість інтернет-видання «Українська правда» передає у вівторок:

«Російська громадська організація «Відрита Росія» публікує списки російських солдатів і добровольців, які загинули в Україні. Список розміщено на сайті цієї організації.

Як зазначили в організації, список почав складатися в листопаді, спочатку він включав 227 прізвищ, проте поступово розширився до 250. Більш того, «Відкрита Росія» проаналізувала, з яких регіонів Росії найбільше загиблих на війні в Україні.

Найбільше число загиблих з Москви – 15 чоловік. Натомість із Дагестану – 11».

Про це повідомляється сьогодні, 6 січня, на сайті інтернет-видання «Українська правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів