На Донбасі побільшало російсько-терористичних військ (відео)

09:25 10 листопада 2014 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 9 листопада

Ситуація в зоні бойових дій станом на 9 листопада
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у понеділок, що минулої доби російсько-терористичні війська посилили інтенсивність обстрілів позицій українських силовиків


Відео: 112

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив сьогодні, 10 листопада, такі її оперативні дані:

«Російсько-терористичні війська посилили інтенсивність обстрілів сил АТО, що пов'язано з прибуттям чергового так званого «гуманітарного» конвою з боєприпасами, зброєю і живою силою. Зокрема, за минулу добу зафіксовано 65 обстрілів.

Із них 32 обстріли здійснені на Дебальцевському напрямку. На Донецькому й Луганському напрямках зафіксовано, відповідно, 13 і 6 вогневих ударів, завданих російськими військами і терористами. Також обстрілам піддані позиції наших військ в районі Ольховатки, Чорнухиного, Нікішиного, Рідкодуба, Ленінського, Міуса, Трёхізбенки, Пісків та інші».

Дмитро Тимчук написав це в понеділок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість у штабі АТО фіксують збільшення чисельності сил бойовиків та їх певне перегрупування.

Про це заявив сьогодні, 10 листопада, в ефірі телеканалу «112 Україна» спікер АТО Владислав Селезньов. «Інформації про передислокацію військ вночі я поки не маю. Така тенденція спостерігається. За останні кілька днів спостерігається певне перегрупування сил противника, а також збільшення його чисельності», – зазначив спікер АТО.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів