На Донбасі можливі провокації з метою введення «миротворців» Путіна, – РНБОУ (відео)

13:44 9 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міноборони РФ

Спікер Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко попередив у неділю: «Не виключена можливість проведення масштабних провокацій з російського боку».


Відео: «Телеканал новин «24»

У Раді національної безпеки і оборони попередили сьогодні, 9 листопада, про можливість масових провокацій з російського боку в найближчій перспективі для створення передумов для введення в східні регіони України військових підрозділів під виглядом миротворчих сил. Про це заявив на брифінгу в неділю.спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБОУ Андрій Лисенко 

«Не виключена можливість проведення масштабних провокацій з російського боку, таких як терористичні акти, обстріли, збройні напади з подальшим звинуваченням в їх проведенні сил АТО для того, щоб створити передумови та ввести на Донбас так званих миротворчих підрозділів РФ», – сказав Лисенко.

Він також повідомив, що триває перекидання з території Росії в Україну бойовиків, диверсійних груп, накопичення запасів озброєнь, військової техніки та боєприпасів. «Збільшення кількості озброєння і солдатів зафіксовано навіть представниками Моніторингової місії ОБСЄ. Зокрема, 8 листопада спостерігачами в районі Макіївки на території, контрольованій бойовиками, була помічена колона з більш ніж 40 вантажівками, частина з яких перекладала важке озброєння, а саме 122-міліметрові гаубиці », – зазначив спікер РНБО, повідомлення якого передає в неділю програма «Подробиці» телеканалу «Інтер».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів