МЗС Росії заперечує можливість проведення її військовими будь-якої миротворчої операції в Україні

16:57 10 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

У цьому запевняє в четвер офіційний представник міністерства закордонних справ РФ Алєксандр Лукашевич.

Російська агенція «РИА Новости» інформує сьогодні, 10 липня, в повідомленні «МЗС РФ: немає можливості провести миротворчу операцію на Україну»:

2МЗС РФ заперечує можливість проведення будь-якої миротворчої операції на території України за участю російських військовослужбовців, заявив в четвер офіційний представник МЗС Алєксандр Лукашевич.

«Ви десь начиталися, напевно, у ваших джерелах про якусь миротворчу операції. Нічого подібного. І, по-моєму, на найвищих рівнях вже цю версію, яка кимось запущена, мабуть, спеціально, спровокувавши російську реакцію на події на Україні, хочуть отримати», – заявив він у відповідь на запитання українського журналіста про можливу організацію миротворчої операції і повідомленнях про те, що 60% контингенту будуть російські солдати. 

Лукашевич додав, що Росія підтримує заходи, пов'язані з діяльністю місії ОБСЄ, і вважає їх «дуже важливим моніторинговим механізмом».

Як інформував «Щоденний Львів», керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчукповідомляв у середу, що, за її оперативними даними, «в Курську область (Росія) прибула колона військової техніки»; «частина техніки – зі символікою російських «Миротворчих сил».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів