До кордонів України знову стягується військова техніка зі символікою російських «миротворчих сил», – «ІС» (відео)

23:05 9 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Міністерство оборони Російської Федерації

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Спротив» повідомляє в середу її координатор – керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.


Відео: «Телеканал новин «24»

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 9 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

За оперативними даними спільноти «Інформаційний Спротив», за останню добу в прикордонні райони Росії поблизу кордону з Україною, на додаток до раніше сконцентрованих тут російських військ, перекинуті дві батальйонні тактичні групи. Одна з них – на чернігівському напрямку, одна – на харківському напрямку.

Раніше, за нашими даними, в Курську область (Росія) прибула колона військової техніки. Частина техніки – зі символікою російських «Миротворчих сил».

Колона була зафіксована на відстані близько 25 км від держкордону з Україною в напрямку Глухова (Сумська область, Україна). За попередніми даними, колона сформована з підрозділів 15-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади Центрального військового округу ЗС РФ. Ця бригада наприкінці червня залучалася до раптової перевірки військ ЦВО і відпрацьовувала проведення миротворчої операції».

Як інформував «Щоденний Львів», НАТО знову попереджає про стягнення військ Росії до сходу України й постачання нею туди зброї й солдатів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів