Між диверсантами й криміналітетом – конфлікти, «міноборони ДНР» наказав затримати «мера» (відео)

14:33 22 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

Про це повідомляють у четвер секретар РНБО Андрій Парубій і правоохоронці Донеччини.


Відео: Громадське Телебачення Донеччини

Інформагенція «УНН» розповідає сьогодні, 22 травня, в повідомленні «Сепаратисти» та криміналітет на хочуть коритися Стрєлкову, між ними виникають конфлітки, – РНБО»:

«На сьогоднішній день між групами бойовиків на Сході України спостерігається великі протиріччя та конфлікти, а мирні громадяни дедали щільніше згуртовуються на боротьбу із диверсантами та терористами. Про це на брифінгу повідомив Секретар РНБО Андрій Парубій, передає УНН.

«Сьогодні мж групами сепаратистів на Сході України спостерігаються значні протиріччя», – зазначив А.Парубій..

За його словами, там діє три групи. Перша, це група «сепаратистів», які готувалися із українських громадян спецслужбами РФ протягом 2 років. Друга група – це безпосередньо диверсанти, заслані із Росії під керівництвом Стрєлкова. Третя група – це місцевий криміналітет, який вирішив взяти під контроль містечка у двох областях для своїх цілей і фінансується Януковичем.

«Коли Стрєлков оголосив, що бере під контроль ситуацію, то між групами почалися протистояння, оскільки вони не захотіли коритися йому. Виникали навіть збройні конфлікти і аж до вбивств. 

Сепаратистські групи часто діють самі по собі. Тому є справді конфлікти між сепаратистами і терористами та криміналітетом. В їхніх лавах деморалізація. Їхні дії хаотичні та непідконтрольні єдиному керівниого центру. Тому знищення інфраструктури та мародерство - вже системне. Мені навіть потрапив до рук наказ ДНР про припинення мародерства. Це свідчить про те що це вже вийшло із-під контролю.

Місцеві мешканці розуміють, що залишаються без фінансування і також починають згуртовуватися для боротьби із ними», – сказав А.Парубій.

Як повідомлялося, у так званій ДНР відбувся переділ влади. Колишні лідери самопроголошеної Донецької народної республіки фактично відсторонені Сергієм Здрилюком, який називає себе «правою рукою» командувача бойовиками в Донбасі Ігоря Стрєлкова (Гіркіна).

Згодом повідомлялося, що у ДНР почалися внутрішні конфлікти між прихильниками «міністра оборони» Ігоря Стрєлкова і так званими «горлівськими».

Своєю чергою, в повідомленні «Бойовики ДНР почали знищувати «авторитетів», котрі не хочуть фінансувати сепаратистів» інформагенція «УНН» розповідає в четвер:

«В Донецькій області бойовики почали знищувати криміналітет, який відмовляється фінансувати сепаратистів. Про це УНН повідомили у МВС.

«Так, вчора, 21 травня у річці Казений Торець місцевими силами правопорядку було знайдено труп Роберта Мелояна, якого правоохоронці вважать місцевим “смотрящим за общаком».

За оперативною інформацією Р.Мелоян був вбитий бойовиками після відмови надати останнім фінансову підтримку», – сказав співрозмовник агентства..

Нагадаємо, керівник Центру військово-політичних досліджень Д.Тимчук зазначив, що терористи намагаються домовитись із бізнесом для створення «приватних» армій.

Також нагадаємо, у РНБО заявили, що між групами бойовиків на Сході України спостерігається великі протиріччя та конфлікти.

Натомість у повідомленні «Стрілок» дав наказ затримати «мера» Слов'янська В.Пономарьова» інформагенція «УНН» розповідає в четвер:

«Лідер бойовиків І.Гіркін («Стрєлков»), віддав наказ затримати самопроголошеного мера Слов’янська – В.Пономарьова. Про це УНН повідомили правоохоронці Донеччини.

«За оперативною інформацією Ігор Гіркін (Стрєлков «Стрілок») особисто дав наказ затримати так званого народного мера Слов'янська Вячеслава Пономарьова і його затримали. Причиною затримання В.Пономарьова стали тісні зв’язки останнього із місцевим криміналітетом, що призвело до загострення внутрішніх конфліктів і боротьби в середовищі самих сепаратистів», – зазначили донецькі правоохоронці.

Як повідомляв УНН, бойовики ДНР почали знищувати місцевих кримінальних «авторитетів» які відмовляються фінансувати сепаратистів.

Нагадаємо, у РНБО заявили, що між групами бойовиків на Сході України спостерігається великі протиріччя та конфлікти, «сепаратисти» та криміналітет на хочуть коритися Стрілкову.

Як повідомлялося, у так званій ДНР відбувся переділ влади. Колишні лідери самопроголошеної Донецької народної республіки фактично відсторонені Сергієм Здрилюком, який називає себе «правою рукою» командувача бойовиками в Донбасі Ігоря Стрєлкова (Гіркіна).

Також нагадаємо, у ДНР почалися внутрішні конфлікти між прихильниками «міністра оборони» Ігоря Стрєлкова і так званими «горлівськими».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів