Мітингувальники заблокували трасу «Львів-Краковець»

10:54 24 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Мирослава Ляхович

Таким чином вони закликають ЄС ввести санкції проти влади.

Спільнота Євромайдану повідомляє сьогодні, 24 січня, у «Twitter»: «У Львівській області активісти заблокували трасу на Польщу. Новояворівці палять шини і не пропускають автотранспорт. На дорозі будують барикаду».

Мітингувальники пояснюють, що таким чином висловлюють підтримку товаришам, яких силовики вбивають у Києві на вулиці Грушевського, а також хочуть, щоб Євросоюз нарешті ввів санкції проти влади України. Як повідомили кореспонденту УНІАН активісти львівського Євромайдану, громадські представники Яворівщини також мають намір відвідати Яворівський полігон (Міжнародний центр миротворчості та безпеки), щоб «перевірити, чи не проводиться збір військових на одному з найбільших полігонів Європи» .

Натомість департамент з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації інформує про так: «23 січня  о 22.35 на в’їзді в м. Новояворівськ Яворівського району на 34 км автодороги Львів – Краковець близько 130 чоловік радикально налаштованої молоді здійснили пробу перекрити дорогу. По центру  дороги були запалені автомобільні шини. Прибувший на місце пожежно-рятувальний підрозділ не був допущений до гасіння. Молодь вимог не висуває, викрикує націоналістичні гасла. В результаті цих дій затримки руху легкового автотранспорту немає, але з обох сторін зібралося близько 30 фур, які не можуть продовжувати рух. На місці присутні два екіпажі ДПС, 20 працівників Новояворівського райвідділу міліції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів