Міський голова Львова запропонував президенту Австрії взяти під патронат фестиваль

12:00 15 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Андрій Садовий повідомив, що на фестиваль «LvivMozArt» можуть привезти скрипку Моцарта.

У прес-службі Львівської міськради повідомили в четвер, 15 березня: «Федеральний президент Республіки Австрія Александер Ван дер Беллен відвідує Львів в рамках офіційного візиту в Україну. Сьогодні зранку він зустрівся з міським головою Львова Андрієм Садовим та залишив запис у Книзі почесних гостей міста.
«Президент відвідав Палац Потоцьких, де відбулась зустріч з керівниками міста і області. Участь в зустрічі, зокрема, взяв міський голова Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною», – розповіли також у міськраді.

«Перед офіційною зустріччю для Президента та представників делегації провели коротку екскурсію першим поверхом Палацу Потоцьких, ознайомили з виставкою венеціанського живопису «Венеція – стан душі». Після екскурсії Президент Австрії залишив у Книзі почесних гостей Палацу Потоцьких запис «Львів – це місто, у яке завжди потрібно їхати, це місто, яке варте приїзду», – поінформували також у міськраді

«Під час зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий запропонував президенту Австрії взяти під особистий патронат фестиваль «LvivMozArt» як майданчик для розвитку україно-австрійських відносин, зокрема, економічних, політичних, культурних та розповів, що цього року на фестиваль можуть привезти скрипку Моцарта. Александер Ван дер Беллен матиме у Львові зустріч з молоддю. Разом із президентом Україну відвідує потужна делегація представників ділових та бізнесових кіл Австрії», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів