Міноборони готує спецоперацію з порятунку десантників зі Львова, оточених в аеропорту Луганська

12:55 18 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukr-online.com

Про це повідомив у п’ятницю голова обласної ради Петро Колодій.

Інтернет-видання «Zaxid.net» інформує сьогодні, 18 липня, в повідомленні «Колодій повернув на Стрийську розлючених матерів, які поїхали перекривати трасу Київ-Чоп»:

«Сьогодні, 18 липня, о 10:00, родичі військовослужбовців, які обороняють луганський аеропорт від терористів, знову прийшли до військової частини А0284 на вулиці Стрийській, 88. З рідними солдатів вийшли поспілкуватися представники частини. Військові запевнили матерів, що роблять усе можливе, аби допомогти бійцям на передовій.

Родичі чекали, що до них приїде обласне керівництво. Однак не дочекавшись, вони поїхали у Гамаліївку блокувати трасу міжнародного значення Київ-Чоп. 

Відразу після від'їзду матерів до військової частини приїхав голова Львівської обласної ради Петро Колодій. Він попросив родичів військовослужбовців повернутися до частини та обговорити ситуацію, яка виникла в аеропорту Луганська. 

У коментарі «Zaxid.net» посадовець заявив, що Міністерство оборони України зараз готує спецоперацію із визволення вояків із Львівщини з оточення, однак подробиці він оприлюднити не може, оскільки це військова таємниця. 

«Я не міг приїхати сюди о 10:00, оскільки не мав жодної інформації щодо ситуації під Луганськом. Але тепер можу заспокоїти рідних бійців: про ваших дітей не забули, їм скоро прийде підмога», – наголосив Колодій.

Родичі силовиків вимагають від вищого керівництва країни медичної допомоги пораненим під Луганськом, вивести бійців із оточення та забезпечити їх усім необхідним продовольством. Як повідомляв «Zaxid.net», вчора, 17 липня, у Львові рідні бійців антитерористичної операції, які беруть учать у військових діях на сході України, перекрили дорогу біля військової частини, що на вул. Стрийській, 88. Матері стояли до 01:00 18 липня з вимогами допомогти їх синам».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів