Міністр оборони Росії погрожує: «Миротворчі підрозділи РФ можуть бути затребувані несподівано» (відео)

17:05 6 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міноборони РФ

Генерал армії Сєргєй Шойгу також наказав їм бути в постійній готовності до виконання своїх завдань.


Відео: ТСН

Міністр оборони РФ, генерал армії Сєргєй Шойгу заявив сьогодні, 6 серпня, що російські «миротворчі» сили повинні бути в постійній готовності до виконання своїх завдань. Дослівно ж він сказав у середу з цього приводу таке:

«Світ змінився, помінявся кардинально. Як ви знаєте за минулими прикладами, в тому числі і цієї бригади, миротворчі підрозділи можуть бути затребувані несподівано. Саме тому підрозділи і бригади миротворчих сил повинні бути в постійній бойовій готовності». 

Міністр оборони стверджував це після того, як поспостерігав за заняттями з тактичної підготовки мотострілецького батальйону 15-ї бригади. Командувач військами Центрального військового округу ЗС РФ, генерал-полковник Владімір Зарудніцкій доповів Шойгу, що ця бригада чотири дні на тиждень відпрацьовує навчальні завдання в полі зі стрільбами з усіх видів штатної зброї.

Про це повідомляє сьогодні, 6 серпня, російська інформаційна агенція «ИТАР-ТАСС».

Як інформував «Щоденний Львів», Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск попередив у середу: «Зросла загроза військової інтервенції Росії в Україну», США й Польща висловили стурбованість із приводу скупчення російських військ на кордоні з Україною.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів