Майдан – проти міністра МВС

23:04 26 лютого 2014 р.

Фото до новини

Сотник Володимир Парасюк після оголошення на Майдані Незалежності майбутнього складу Кабміну вийшов до мікрофону і закликав Майдан не розходитися, доки не стабілізується ситуація в країні.

Про це пише Українська правда.

"Я стояв за сценою і чув вашу реакцію на то, що вони (політики) тут робили. Це була справжня клоунада. Дехто з тих людей кілька днів тому сказав, що Майдан має розійтися. Але Майдан не розійдеться. Тому що ми будемо тим контролюючим органом, щоб вони знали, що якщо вони нас зрадять, ми прийдемо до кожного особисто і запитаємо, за що загинули наші хлопці – герої України", - заявив сотник.

"Ми всі розуміємо: в країні треба наводити порядок. Країні треба уряд. Країні треба міністри. Ви подивіться, що сталося: є там (у новому складі Кабміні) гідні люди, але є і негідні люди", - сказав він.

"Але, в першу чергу, нам треба зрозуміти, що має бути жорсткий контроль на всіх рівнях влади - від селищної до Верховної. І не давати їм попуску!" – заявив Парасюк.

Ці слова присутні на Майдані люди бурхливо підтримали.

"Прошу, щоб Майдан нікуди не розходився, доки не стабілізується ситуація в країні. Доки не будуть виконані всі наші вимоги. І запам’ятайте, політики: ви є слуги народу, тому, будь ласка, прислуговуйте нам. А якщо ви цього не зробите, тоді ми прийдемо вам на заміну", - додав він.

Майдан підтримав і цей заклик.
 
Пізніше Парасюк висловився з приводу призначення Арсена Авакова в.о. глави МВС.

"Шановна громадо, чесно, я не чув, що Аваков – міністр внутрішніх справ. Я цього як громадянин України не допущу. Мені совість не дозволить. Тому що полягли наші побратими, і з перших днів Аваков мав садити всіх підряд (злочинців). Тому я особисто проти", - заявив він.

"Вони мають ще цілу ніч. Хай думають, хай вирішують. Є дуже багато достойних людей, які можуть очолити це міністерство. Тому якщо вони нас чують, то перед Небесною Сотнею завтра міністр має бути інакший", - сказав Парасюк і люди його бурхливо підтримали.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів