Майдан коштує 50 тисяч гривень на день, – Кубів (відео)

19:14 10 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

За останні 20 днів грудня видатки на функціонування акції протесту в Києві склали близько 1 млн. грн.

Про це повідомив на прес-конференції народний депутат від «Батьківщини» та один з координаторів акції протесту Степан Кубів, який пояснив при цьому: «Це кошти, які ми заплатили за утримання Майдану в цілому, в тому числі це вивіз сміття, біотуалети, комунальні послуги, енергетика, холодна і гаряча вода, оплата оренди приміщень, використання бензину і солярки в генераторах та інші витрати, пов'язані з веденням господарства . Сюди ж входить оренда приміщень кухні і оплата роботи кухарів та персоналу, які прибирають, включаючи питання санепідемстанції». 

А коментуючи на прохання журналістів заяву представників Громадської ради Майдану про те, що Майдан видихається, Кубів сказав: «Будь-яка неплатоспроможність Майдану на сьогодні відсутня. У нас є сьогодні кошти, які абсолютно дозволяють нам стояти й далі. Є багато спонсорів, які роблять пожертвування і нам допомагають. Нам допомагають або грошима, або товарами». 

Про це інформує сьогодні, 10 січня, «ЛIГАБiзнесIнформ».

Як повідомляв «Щоденний Львів», ставка влади – на «лікування» Майдану часом і залякування, однак майданівці змусили ДАІ пропустити до них дрова та їжу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів