Львів’яни звернуться до світових лідерів

14:20 7 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

У Львові талановиті діти звернуться до світових лідерів із закликом зберегти мир на Землі.

У вівторок, 11 лютого, у львівській медіатеці відбудеться захід «Почуйте нас! Діти світу за мир!», на якому буде ухвалене колективне звернення до президентів та урядів усіх країн із закликом зберегти мир на Землі. Про це, як повідомили в «Укрінформі». розповіли в Міжнародній академії літератури і журналістики.

Учасниками цього дійства будуть юні поети і прозаїки, журналісти, художники і фотографи, виконавці авторських пісень. А на мості Миру зустрінуться школярі двох міст – Червонограда і Львова. Їх вітатимуть закордонні дипломати, відомі творчі особистості.

У цей день відбудеться презентація глобальної благодійної Місії миру «Почуйте нас! Діти світу за мир!», вебресурсу Міжнародної академії літератури і журналістики, журналу «Країна талантів» та спецвипусків газети «Ні війні! Миру-так!» (англійською, французькою, російською, українською мовами). Для юних талантів гостинно відчинять двері майстер-студії з поетичного слова, журналістики, малюнку та художнього фото.

Крім того, буде ухвалене колективне звернення до президентів та урядів усіх країн, відомих політиків, релігійних діячів, літераторів і митців із закликом зберегти мир на Землі, повідомили організатори заходу.  Захід відбудеться за ініціативи міжнародного центру «Місія миру», Міжнародного центру ЮНЕСКО, Міжнародної академії літератури і журналістики, Французько-української асоціації «АРТ-культура і креатив» та міського комунального дитячого закладу «Галицьке юнацтво».

Як інформував «ЩЛ», у Львові відкриють сучасну медіатеку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів