Львів’яни зібрали для українських вояків понад 5 тонн провізії й 15 ящиків медикаментів

18:39 26 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: спільнота «Допомога Армії України»

Акцію провела спільнота «Допомога Армії України».

Інтернет-видання «Новий погляд» інформує сьогодні, 26 червня, в повідомленні «У Львові зібрали понад 5 тонн провізії і 15 ящиків медикаментів для солдат»:

«У Львові за два тижні спільнота «Допомога Армії України» зібрала понад 5 тонн провізії для українських солдат. Вдалося скинути контейнерами бійцям у зону Луганського аеропорту необхідну допомогу, зокрема хімічний засіб для очищення води .

Таким чином, допомога відправляється не на схід, а конкретно тому чи іншому батальйону, аби речі йшли за призначенням. 

«Коли до нас приїхав начмед з Яворова, то сказав, що з 400 осіб тільки половина має відповідне взуття, всі інші у кросівках. Що вже говорити про медикаменти, якщо у них ще два тижні тому навіть йоду не було. Ми передали солдатам 15 ящиків медикаментів і закуповуємо ще натівське взуття по 800 гривень», – розповів під час зустрічі Героїв Майдану у Львові голова Правління організації «Швидка медична допомога» Юрій Дмитришин.

Дещо раніше, завдяки ініціативі «Допомога армії України», командир батальйону «Шахтарськ» Руслан Онищенко повіз зі Львова своїм бійцям медикаменти, продукти харчування, цигарки, рації, одяг, бінокль, оптичний приціл. Також завдяки новоствореній ініціативі вдалося закупити продукти харчування пораненим, які лікуються у Львівському військовому госпіталі.

Зазначимо, що для допомоги армії України об'єднались вже близько десяти організацій на теренах Львова та області, таких, як ГФ «Самооборона Львівського Євромайдану», ГО «Варта700», ГО «Активне товариство Львівщини», ГО «Швидка медична допомога майдану», ГО «Підрозділ по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією», ГО «Громадський актив Львова», ЛОГО «Слава Нації», ГО «Самооборона Житомира», ЛОГО «Галас», ГО «Центр дослідження молодіжного руху», ГО «Всеукраїнська спілка захисту інвалідів збройних сил», ГО «Комітет екологічного порятунку України». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів