Львівський обласний осередок Української Галицької партії має нове керівництво

13:59 2 лютого 2021 р.

Фото до новини

Відбулися позачергова виборча конференція Львівського обласного осередку Української Галицької партії.

Про це повідомляють на сторінці партійного осередку у Фейсбуці, пише DailyLviv.

"Своїм керівником більшість обласних делегатів обрали нашу партійку Валентину Одноріг, яка у партії вже 6 років. Останні кілька років жінка активно займалася Центром підтримки фермерства на Жидачівщині",- йдеться в повідомленні.

Її заступниками стали Андрій Савенко та Андрій Пелехатий.

Кандидатка в мери Львова на місцевих виборах 2020 року Юлія Гвоздович вважає, що вибори були змодельован.

"Що має всі ознаки політичного рейдерства та корупції.  Адже менш ніж за квартал в організації було створено близько 20 осередків (вдвічі більше їх стало, ніж було) та заведено сотні людей. Відповідно, без особливої люстрації, без командної ідейності та з намірами силовим методом, не гребуючи цінностями, зберегти владу в партії.

Напередодні контролюючий колегіальний орган області, у який я входила, навмисно позбавили інформації про ці процеси з осередками (хоча нам відомо про кожну людину, яку залучили для голосів в партії).

І тут - ось результат. На конференції 2/3 нових людей, не кандидатів в депутати, не депутатів УГП, а просто необізнаних керованих галичан переважно із Пустомитівщини І Городоччини, а депутатів, кандидатів-претендентів на керівні посади, мужчини у формі не пустили навіть посидіти",- написала Юлія Гвоздович.

Вона вимагає скликати негайно Політраду партії, усунути від прийняття рішень голову партії, керівника секретаріату та голову Гкк і скасувати результати та факт проведення конференції, оголосити нові вибори.

Українська Галицька партія ініціює відкликання депутатів ЛОР

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів