Львівський Євромайдан підтримує Романа Брезіцького і Уляну Мороз у ЛОДА

14:33 12 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comeuromaidanlvivphotos_stream

Львівський Євромайдан хоче бачити Романа Брезіцького, співорганізатора львівського Євромайдану, і Уляну Мороз, активістку львівського Євромайдану у львівській державній владі.


Відео: Львівський прес-клуб

Раніше на посаду заступника з гуманітарних питань голови ЛОДА на зборах міжфракційного об’єднання «Львівщина» (сюди входять усі нардепи Львівщини) та розширених депутатських фракцій партії «Батьківщина» у ЛОР та ЛМР називали прізвища Романа Брезіцького та Ярослава Музичка, а на посаду начальника управління культури - майданівки Уляни Мороз.

Про це в ефірі громадського інтернет-телебачення Львівського прес-клубу провідомив Андрій Породко, співкоординатор львівського Євромайдану.

Нагадаємо, що кандидатуру Андрія Породка на посаду начальника управління сім'ї та молоді  ЛОДА, також запропонували на зборах міжфракційного об’єднання «Львівщина» та розширених депутатських фракцій партії «Батьківщина» у ЛОР та ЛМР. 

Андрій Породко, зокрема, вважає, що Львівщині потрібна Олмпіада -2022 року. Андрій Породко закінчив Львівську комерційну академію, факультет менеджменту організацій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів