Львівська облрада збільшила допомогу сім'ям загиблих на Майдані до 100 тисяч грн.

14:50 24 лютого 2014 р.

Фото до новини

Відповідне рішення прийнято на засіданні її виконавчого комітету сьогодні, 24 лютого.

Голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик повідомив із цього приводу: «Вже третій день ми з сумом і болем в душі молимось за полеглих під час Революції Гідності. Нашим найпершим обов'язком є пам'ятати про їхній подвиг та допомагати їхнім родинам. Зрозуміло, що громада Львівщини не буде оцінювати цю жертву в грошовому еквіваленті, але цього року в обласному бюджеті Львівської області ми передбачили 500 тис. грн для виплати одноразової адресної допомоги сім'ям загиблих». 

Натомість перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний запропонував працівникам Львівської обласної ради, профільних департаментів Львівської ОДА та самостійних управлінь перерахувати одноденну зарплату сім'ям полеглих під час сутичок в Києві. В результаті обговорення виконавчий комітет одноголосно вирішив збільшити обсяг фінансування вказаної програми.

Відтак, сума одноразової адресної допомоги для однієї сім'ї становитиме 100 тис. грн. Повідомляючи про це сьогодні, 24 лютого, прес-служба обласної ради нагадує, що її депутати затвердила на черговій XXVIII сесії одну програму «Діагностика, лікування та реабілітація постраждали під час Революції Гідності на 2014-2015 роки», на яку передбачили 1 млн. грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів