Львівська облрада очікує рекомендацій щодо премії імені Степана Бандери

12:45 22 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: photo-lviv.in.ua

В облраді нагадали: «З 1 січня 2018 року Львівська обласна рада розпочинає збір рекомендаційних звернень і матеріалів від громадських, політичних та наукових інституцій про претендентів на здобуття премії обласної премії імені Героя України Степана Бандери».

Про це повідомили сьогодні, 22 грудня, в прес-службі Львівської облради, де також розповіли: «Премією обласної ради відзначають громадських і політичних діячів, державницькі і громадські інституції, науковців за вагомий внесок у розбудову національної української держави, доленосні громадсько-політичні рішення та науково-теоретичні напрацювання у царині державотворення. Здобувача премії (особу чи інституцію) висувають громадські, політичні та наукові інституції з обов’язковими рекомендаціями щонайменше трьох громадських, політичних і наукових авторитетних діячів».
«Присудження премії передбачається в трьох номінаціях, а саме: громадська, політична та науково-навчальна національна державотворча діяльність. Грошова винагорода лауреата становить 20 000 гривень. Приносити матеріали слід у 318-й кабінет на третьому поверсі будівлі Львівської обласної ради на вулиці Винниченка. Триватиме збір до 31 серпня 2018 року», – повідомили також у прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів