Львівщина готується до агресії з Білорусі: споруджують додаткові оборонні та інженерні мережі, - ЛОВА

19:15 28 червня 2022 р.

Фото до новини

Загроза вторгнення з боку Білорусі є високою. До всіх ймовірних сценаріїв розвитку подій готуються не лише прикордонні з країною області, але й Львівщина.

Про це розповів перший заступник очільника Львівської військово-цивільної адміністрації Андрій Годик на брифінгу у "Медіа Центрі Україна" 28 червня, повідомляє 24 канал, пише Dailylviv.com.

За його словами, усі сили Львівської області готуються до будь-яких проявів агресії з території Білорусі, адже ризики вторгнення з півночі залишаються. 

Посадовець пояснив, що передусім мовиться про злагодження усіх сил та засобів – як правоохоронного блоку, так і військових, – стосовно координації планів відсічі агресії з білоруської території. Крім того, відбувається налагодження взаємодії із сусідніми з Львівською областями, зокрема з Волинською.

"Ми готові до всього, і наше завдання – бути готовими до всього. Але, передусім, треба бути готовими до посилення ракетних та авіаційних ударів з північного напрямку", - заявив перший заступник голови Львівської ОВА.

Годик додав, що підготовка триває, зокрема, шляхом спорудження на Львівщині додаткових оборонних та інженерних мереж.

Білоруси риють окопи біля кордонів з Україною, Польщею та Литвою. Розташування

Уночі до Білорусі привезли ракети для ЗРК С-400

З білорусі у бік України один за одним злетіли винищувачі

Білорусь закрила повітряний простір на півдні до 8 липня

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів