ЛОДА: без голови і повноважень, - заява ВО "Батьківщина"

17:32 16 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: krasyliv.org.ua

Львівська обласна організація ВО "Батьківщина" просить 17 грудня депутатів Львівської облради забрати делеговані нею облдержадміністрації повноваження і висловити недовіру голові ЛОДА Олегу Салу 2/3 депутатських голосів.

Позбавити Львівську облдержадміністрацію делегованих їй повноважень та створити виконавчий комітет, - з таким закликом звернулася до депутатів Львівоблради Львівська обласна партійна організація ВО «Батьківщина». Партійці пропонують створювати в правовому полі виконавчі комітети також і у районах Львівщини.

"Сьогодні Львівську ОДА очолює людина, біографія якої ідеально підходить до реалізації планів Януковича та Уряду, - йдеться у заяві ЛОО ВО "Батьківщина". - Олег Сало, за прикладом Азарова, вже сьогодні починає говорити, що у разі, коли у ЛОДА заберуть делеговані повноваження, то начебто «закриється» фінансування, «перекриється» казначейство. До відома Олега Сала, – казначейство «перекривається» ще з початку 2013 року, як по області загалом, так і у багатьох районах Львівщини, були і є постійні проблеми із виплатами у тому числі за захищеними статтями, які мають виплачуватися з Державного бюджету України".

"Водночас, беручи до уваги відсутність реакції Януковича на рішення Львівської обласної ради щодо висловлення недовіри голові Львівської ОДА Олегові Салу 72 голосами, закликаємо Львівську обласну раду повторно розглянути питання щодо висловлення недовіри. Сьогодні принципово для усієї України підтвердити опозиційність Львівської обласної ради шляхом висловлення недовіри наміснику Януковича у Львівській області 2/3 голосів. Усі необхідні директиви та завдання для фракції «Батьківщина» у ЛОР щодо вирішення цих питань ухвалені на розширеному засіданні Бюро Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», яке відбулось 7 грудня за участі голів територіальних партійних організацій", - резюмує заява.

Про це повідомила прес-служба ЛОО ВО "Батьківщина".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів