До десантників зі Львова, які обороняють аеропорт Луганська, прорвалася колона українських військових

11:46 21 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comato.newsphotos_stream

Про це повідомив у понеділок голова громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 21 липня, в повідомленні «Українські військові знищили колону бронетехніки бойовиків в Георгієвці під Луганськом»:

«Сьогодні вночі була знищена колона бронетехніки, що направлялася з російського кордону до Луганська на підмогу бойовикам ЛНР. Як повідомив «Еспресо.TV» голова громадської організації  Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов, наразі силовиками ведуться наступальні бої, у ході яких була знищена колона російської військової техніки у селищі Георгієвка.

Саме ж селище було визволене від терористів та знаходиться під контролем українських військових. Також активіст повідомив, що колона українських військових прорвалася до гарнізону 80-ї аеромобільної бригади (в грудні 1999 року її переформовано у 80-й окремий аеромобільний полк, тричі визнаний кращим у Сухопутних військах Збройних Сил України. – «ЩЛ»), що знаходиться на території Луганського аеропорту, на даний момент з території аеропорту вивезені усі поранені, поповнений запас медикаментів та боєприпасів.

Натомість агенція «Гал-інфо» передає в понеділок в повідомленні «Луганський аеропорт нарешті розблокували, поранених вивезли»:

«Луганський аеропорт, який контролюють львівські десантники, нарешті розблокували. З аеропорту вивезли поранених та підвезли боєкомплекти. Про це «Гал-інфо» розповів Дмитро Снєгирьов, активіст з Луганська, співголова Громадської ініціативи «Права Справа».

«Тепер можна справді говорити про розблокування аеропорту. Поранених бійців вивезли, захисникам аеропорту підвезли додаткові боєкомплекти. Сьогодні бої точаться навколо Георгієвки. Відрізавши шляхосполучення Луганськ – Красний Луч, терористів, фактично, позбавили доступу до кордону. Саме по цьому шляху їм перекидали зброю і живу силу», – сказав Дмитро Снєгирьов.

Він додав, що на кордоні теж сьогодні на допомогу українським військовим прийшла авіація. Також в Інтернеті з'явилися фото з аеропорту Луганська».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів