Колаборант Росії в Донецьку «спростував» своє ж зізнання про дочасний старт псевдореферендуму

18:39 10 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: odivizion.ru

Самопроголошений «голова ЦВК» так званої «народної республіки Роман Лягін заявив у суботу про сказане ним раніше: «Це абсолютна брехня і дезінформація. Я нікому не говорив нічого подібного».

Інформаційна агенція «УНН» розповідає в повідомленні «Голова ЦВК т. зв. ДНР спростував свою ж заяву про дочасний старт референдуму»:

« Голова ЦВК самопроголошеної Донецької народної республіки Роман Лягін в інтерв’ю «Russia Today» заперечив інформацію, яка з’явилася у багатьох ЗМІ, щодо завчасного початку «референдуму» на Донеччині, повідомляє УНН. «Це абсолютна брехня і дезінформація. Я нікому не говорив нічого подібного», – зазначив він.

Нагадаємо, сьогодні у інтерв’ю, опублікованому російськими ЗМІ, Р. Лягін повідомив, що у 2 округах на Донеччині референдум, проведення якого заплановане на завтра, розпочався достроково у зв’язку із загостренням ситуації в Маріуполі».

Як бачимо, постійна практика дезінфорування здатна призводити до цілковитих маразмів.

Як повідомляв «Щоденний Львів», у Маріуполі «кримський» псевдореферендум почався вчора – про це повідомив у суботу самопроголошений «голова центральної виборчої комісії» так званої «Донецької народної республіки» Роман Лягін, у Донецьку на добу раніше розпочали незаконний «кримський» псевдореферендум про статус області, українськими силовиками вже перехоплено понад 100 тисяч бюлетнів «референдуму» з уже проставленими відмітками в графі «Так», організатори «кримського» псевдореферендуму на Донеччині за будь-якої явки оголосять, що він відбувся, – про це заявив на прес-конференції у суботу самопроголошений голова «Центрвиборчкому ДНР». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів