Кличко закликає всіх громадян і патріотів на Майдан (відео)

15:07 20 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.yellow-page.com.ua

Лідер «УДАРу» заявив також, що «влада оголосила війну народу України і її дії довели ситуацію до того, що в центрі Києва відбувається бойові дії».


Відео: УДАР Інфо

У своєму сьогоднішньому зверненні до українців лідер «УДАРу» сказав також: «В Україні відбулося те, чого не було за часи Незалежності. І те, що мабуть не ввижалося людям у дурному сні – бойові дії у центрі столиці. І до цього ситуацію довела влада».

Кличко зазначив, що влада, яка два місяці не чує громадян і вдає, що в країні нічого не відбувається, оголосила війну народу України і це призвело до страшних наслідків. «Я закликаю всіх громадян і патріотів захистити свою країну і своє майбутнє! Сьогодні місце всіх небайдужих – у столиці. На Майдані», – відзначив лідер «УДАРу».

Він також наголосив, що влада стягує до столиці бійців з усієї країни. «Але нас більше. І ми будемо разом! Сідайте в машини, маршрутки, автобуси. Ви потрібні тут, щоб перемогла Україна, а не Янукович!», – закликав українців Віталій Кличко.

Про це інформує в понеділок прес-служба партії «УДАР», яка також поширила сьогодні, 20 січня, повідомлення «Кличко: Я взяв на себе відповідальність і пішов на барикади»:

«Я взяв на себе відповідальність і пішов на барикади на Грушевського. І зроблю все, що від мене залежить, щоби в цих сутичках було якомога менше постраждалих. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко в ефірі Громадського ТБ.

«Коли я зрозумів, що ситуація вийшла з-під контролю, то одразу після  виступу на сцені пішов на вулицю Грушевського, де було жорстоке протистояння. Я взяв на себе відповідальність. Я робив все, щоби такої ситуації не відбулося. Але на сьогодні настільки напружена ситуація у суспільстві, що люди не витримують», - зазначив Віталій Кличко.

Він відзначив, що у цій ситуації було тільки два шляхи: «або самоусунутися, що неправильно, або взяти на себе відповідальність, що я і зробив».

Водночас, Кличко підкреслив, що дуже хвилюється за можливі наслідки подій, які відбуваються. “Ми використовуємо будь-яку можливість, щоби не допустити кровопролиття. Я звернувся до керівників міліції і Беркуту та закликав їх не застосовувати зброю», - наголосив лідер «УДАРу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів