Хоч Азаров «не боїться майданів», міністри втікають із Кабміну (відео)

11:58 25 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: Володимир Арьєв

Прем'єр-міністр запевняє, що йому не страшні масові акції на підтримку євроінтеграційного курсу України, натомість, як твердить опозиціонер, інші члени уряду залишають його будівлю.


Відео: Erlin Live (Morgan)

Як повідомляє сьогодні, 25 листопада, інформагенція «Українські Національні Новини», Прем'єр-міністр України повідомив у прямому ефірі Першого каналу, що не боїться масових акцій на підтримку євроінтеграційного курсу України, однак обіцяє стежити за їхнім проведенням: які саме технології застосовуються до організації цих акцій.

«Якщо це все робиться в рамках законодавства, то це нормально», – запевнив також Прем'єр. Однак Микола Азаров одразу ж заперечив собі, стверджуючи, що «уряд знає, що такі акції фінансуються». 

Тим часом, як інформують у понеділок «Українські національні Новини», народний депутат від «Батьківщини» Володимир Арьєв повідомив, що представники уряду залишають будівлю Кабміну. Дослівно ж опозиціонер стверджує: «Міністри втікають з кабінетів чорним ходом збудівлі уряду. Виїхали кілька членовозів».

Як повідомляв «Щоденний Львів», мітингувальники зламали паркан під Кабміном.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів