Карта неспокійного Донбасу стає дедалі ширшою, – ЗМІ (відео)

23:50 5 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: espreso.tv

Зі Свердловська, Алчевська, Сєверодонецька, Лисичанська надходила в понеділок інформація про захоплення адмінбудівель.


Відео: ТСН.ua

«Черговий день проведення антитерористичної операції додав жертв серед правоохоронців і  не вніс зламу в ситуацію. Під час антитерористичної операції на Донбасі в понеділок, 5 травня, загинули четверо українських силовиків, ще близько 30 зазнали поранень. СБУ повідомляє, що загиблих насправді шестеро», – йдеться в сьогоднішньому сюжеті «ТСН», який також повідомляє у понеділок:

«Слов'янськ у щільному кільці. Терористи намагалися його прорвати, але були відкинуті. На місці бою виявлено багато зброї російського виробництва.

Міністерство внутрішніх справ також повідомляє, що терористи обстріляли броньований мікроавтобус, який перевозив поранених після бою. Стріляли з кулемета, теж зробленого в Росії. Загинув співробітник МВС із супроводу.

Антитерористична операція в районі Слов'янська і Краматорська триває. Тим часом, в інших містах Донбасу – неспокійно.

У Донецьку залишаються захопленими адмінбудівлі, місто у блокпостах. У Луганську лунає стрілянина, саме там утримують заручників у підвалах захопленої СБУ.

У Горлівці захоплено будівлю місцевого УБОЗу. У Єнакієвому була спроба штурму заводу мільярдера Ахметова.

У Красноармійську бандформування намагалися захопити бронетехніку Збройних сил України. У Маріуполі наших військових намагались отруїти та викрасти. Підпалили офіси Приватбанку та штабу кандидата у президенти Петра Порошенка.

Зі Свердловська, Алчевська, Сєверодонецька, Лисичанська надходить інформація про захоплення адмінбудівель.

Керівник Нацгвардії Степан Полторак заявляє, що силам Антитерористичної операції протистоїть добре озброєний та організований супротивник, що намагається спровокувати жертви серед мирного населення. «Це стримує темп операції», – додав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Як повідомляв «Щоденний Львів», командир окупантів Слов’янська сигналізує Росії: «Якщо не буде підтримки – нас знищать», а керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук заявив у понеділок, що в російських диверсантів – проблеми з готівкою, й що на кордоні з Росією кояться дуже небезпечні речі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів