«ЄВРОПАУЗА? Чи буде Асоціація з ЄС?», – «5 канал» (відео)

23:05 18 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: korrespondent.net

Факти останнього тижня не на користь неї.


Відео: 5.ua

Телевізійний «5 канал» розмістив сьогодні, 18 листопада, на своєму сайті сюжет «ЄВРОПАУЗА? Чи буде Асоціація з ЄС?», в якому резюмує:

«Факти – річ вперта. І саме факти останнього тижня не на користь асоціації України з Євросоюзом.

Парламентська більшість знову не спромоглася ухвалити затребуваний Європою закон, який дозволить Юлії Тимошенко лікуватися у Німеччині. Президент заявив, що жодного ексклюзивного підходу до ув`язненої опозиціонерки не буде.

Хоча й не ексклюзивне, а прописане у законі право на захист у Тимошенко, за дивним збігом обставин, тепер дещо обмежене: через підозру її захисника у побитті екс-дружини, Сергію Власенку заборонено виїжджати за кордон. Та й до Харкова, де перебуває підзахисна, Власенко може їздити лише у певні дні. Спостерігаючи за подіями, Європа вустами свого посла заявила: аби сказати Україні ТАК! – аргументів недостатньо. Натомість в офіційного Києва аргументів вистачає, аби налагодження відносин з Росією називати завданням номер ОДИН.

Подробиці у сюжеті Наталії Жижко». 

Як інформував «Щоденний Львів», представники моніторингової місії Європарламенту Пет Кокс та Алєксандр Кваснєвський повідомили, що влада пообіцяла їм вирішити «питання Тимошенко» до 19 листопада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів