Група «Першого грудня» Президентові: «Зупиніть сценарій катастрофи для України»

16:58 22 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: prostir.museum

В’ячеслав Брюховецький, кардинал Любомир Гузар, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Вадим Скуратівський, Євген Сверстюк, Ігор Юхновський оприлюднили своє «можливо, останнє звернення до Президента».

Текст його, який є на сайті групи "Першого грудня", подаємо повністю:"Пане Президенте, Ініціативна група "Першого грудня" публічно і непублічно зверталася до Вас з пропозицією діалогу задля країни і для виходу з кризи. Ви не почули.

Можливо, це наше останнє звернення. Закликаємо і вимагаємо: зупиніться і зупиніть сценарій катастрофи для України. Припиніть кривавий план. Припиніть вбивства та викрадання людей. Перестаньте використовувати бандитів для збереження влади.

Ви поклялися на Біблії та Конституції. Ви ламаєте присягу перед Богом і народом. Це може стати початком великої темряви. Жодна влада не дається для того, щоб вбивати та калічити своїх громадян.

Ви взяли на себе всю повноту влади і несете всю повноту відповідальності перед людьми і перед Богом. Зупиніть безум. Це вимагає Український народ".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів