«Гради» маріонеток Путіна підло обстріляли окуповану ними Горлівку, щоб звинуватити в цьому наших бійців (відео)

01:00 16 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: intvua.com

Як повідомив начальник Донецького обласного управління МВС В’ячеслав Аброськін, за інформацією мешканців Горлівки, о 21.30 бойовики «Градом» з Микитівки (район залізничної станції) обстріляли центр міста.


Відео: Blog Donbassa

«Почалися провокації: бойовики накрили «Градами» Горлівку», – повідомило вночі 16 лютого інтернет-видання «7 Днів-Україна», конкретизуючи при цьому:

«У мережу виклали відео про те, як сьогодні ввечері бойовики обстріляли «Градами» центр Горлівки. Почалися провокації, які сьогодні анонсували у прес-центрі АТО та у РНБО.

Цю інформацію на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» підтвердив начальник Донецького обласного управління МВС В’ячеслав Аброськін. «За інформацією мешканців Горлівки, о 21.30, бойовики «Градом» з Микитівки (район залізничної станції) обстріляли центр міста» , – заявив В’ячеслав Аброськін.

За словами очевидців, терористи також обстрілюють з «Граду» в центру міста (парк культури і відпочинку імені Горького) райони Короленковських ставків і ФТП. «Головна мета бойовиків – скомпрометувати Україну і порушити домовленості щодо припинення вогню», – переконаний керівник міліції Донеччини.

Загалом протягом неділі, 15 лютого, російські бойовики 60 разів порушили умови мінських мирних домовленостей, обстрілявши сили АТО. У районі Дебальцевого російсько-терористичні війська танками обстрілюють позиції батальйону «Кривбас».

Нагадаємо, у штабі АТО повідомили про плани терористів взяти штурмом Дебальцеве.

«Бойовики отримали завдання спровокувати українських військових та зірвати мирні домовленості. Для цього злочинці застосовують фактично усі види зброї», – йдеться в повідомленні».

Як інформував «Щоденний Львів», у прес-центрі АТО передали наприкінці 13 лютого: «Місцеві мешканці повідомляють, що бойовики з району населеного пункту Безименне відкрили вогонь с РСЗВ БМ-21 «Град» в напрямку Самсоново, що поблизу Новоазовська. Це чергова провокація з боку терористів, аби звинуватити в обстрілах сили АТО», натомість 15 лютого в прес-центрі АТО повідомили: «За оперативною інформацією, незаконні збройні формування у Донецькій і Луганській областях планують провокації проти сил антитерористичної операції з метою дискредитації наших бійців, зриву перемир’я і режиму припинення вогню».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів