Голова Львівської облдержадміністрації нагадала міністру оборони про заблокованих бійців 24-ї бригади

17:15 4 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uk.wikipedia.org

Ірина Сех закликає Валерія Гелетея «віддати належне людям, які сьогодні жертвують життям заради соборності і незалежності України».

Як повідомила сьогодні, 4 серпня, «Щоденному Львову» прес-служба облдержадміністрації, голова ЛОДА Ірина Сех звернулася до міністра оборони Валерія Гелетея зі закликом підтримки бійців 24 окремої механізованої бригади. У повідомленні також сказано:

«Урядову телеграму про підтримку військовослужбовців 2-ї роти 2-го батальйону 24 окремої механізованої бригади скерувала до Міністра оборони України Валерія Гелетея голова Львівської ОДА Ірина Сех. До керівника області звернулись матері і дружини військових цього батальйону.

Вони стурбовані тим, що впродовж тривалого часу бійці перебувають у надскладних умовах. Під щоденним обстрілом з мінометів і «градів» військові тримають оборону в районі ПП «Довжанський» Луганської області. 

«Родичі військових повідомляють, що техніка та зброя часто несправні. Через постійні обстріли втрачено багато машин і спорядження. Бракує продуктів харчування і води, не доходять посилки, відправлені родичами. 

Більшість військових 24-ої бригади – родом із Львівщини. Тому відсутність реакції з боку військового керівництва та загострення ситуації на ПП «Довжанський» створює соціальну напругу в області», – йдеться у телеграмі.  

З огляду на таку ситуацію, Ірина Сех закликала надати підтримку воїнам, за можливості провести ротацію. Водночас просить налагодити діалог із родинами воїнів, сприяти їм в отриманні інформації про їхніх рідних, «чим віддати належне людям, які сьогодні жертвують життям заради соборності і незалежності України». 

Як інформував «ЩЛ», 3-й батальйон 24-ї механізованої бригади з Львівщини просить у понеділок, 4 серпня, негайної підтримки вогнем – про це заявив міський голова Яворова Степан Венгерак.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів