Голова комітету Держдуми запевняє, що Росія не кине кримчан (відео)

23:53 25 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: svpressa.ru

Він також пообіцяв: «Якщо життя і здоров'я наших співвітчизників опиняться під загрозою, не буду, зі зрозумілих причин поширюватися далі, але думаю, ви розумієте, що ми не залишимося осторонь».


Відео: ТСН.ua

Про це голова комітету Держдуми у справах СНД, євроінтеграції та зв'язків із співвітчизниками Леонід Слуцький заявив сьогодні, 25 лютого, у Сімферополі, де він зустрічався з представниками культурних, громадських і політичних об'єднань Криму. Зокрема Голова комітету Держдуми пообіцяв їм: «Якщо життя і здоров'я наших співвітчизників опиняться під загрозою, не буду, зі зрозумілих причин поширюватися далі, але думаю, ви розумієте, що ми не залишимося осторонь».

Про це інформує у вівторок «Українська правда». Натомість «Інтерфакс-Україна» повідомляє сьогодні, 25 лютого, що на зустрічі з членами Кримського коаліційної ради організацій російських співвітчизників в сімферопольському представництві «Росспівробітництва» Леонід Слуцький запевняв, що Росія знайде засоби, щоб захистити кримчан у зв'язку з непростою політичною ситуацією, що склалася в Україні. Він також заявив:

«Сьогодні ми тут, щоб ще раз підкреслити, що ми завжди були, є і будемо разом з нашими братами, разом з кримчанами. Сьогодні ми хочемо сказати, що в цій ситуації ми не кинемо тих, хто опинився в подібному становищі.

Буквально у найближчі дні ми напрацюємо в Державній Думі ефективний комплекс заходів, який дозволить не тільки кримчанам, а й взагалі росіянам в Україні, тим, хто не хоче відриватися від російського світу, від Росії... Ми зуміємо зробити таким чином, щоб усі ці проблеми подолати. Думаю, що у разі будь-яких провокацій проти жителів сходу, південного сходу України та Республіки Крим у нас також будуть відповідні заходи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів