ГО "Народна дія. Львів" йде на вибори в складі політичної сили "За майбутнє"

17:54 22 серпня 2020 р.

Фото до новини

Громадська організація "Народна дія. Львів" на місцевих виборах увійшла в команду політичної сили "За майбутнє".

Інформація про це є на сторінці Львівщина За майбутнє.

"Представники цієї відомої та, безумовно, однієї з найактивніших і найдієвіших громадських організацій Львова братимуть участь у місцевих виборах 2020 разом з політичною силою «За майбутнє»,- йдеться в повідомленні.

Активісти Народної дії перелічили тих, хто разом з ними виборюватиме мандати в місцеві органи влади.

«Антизабудовні пам’яткоохоронні активісти, наші бойові стоматологи 3 комунальної поліклініки, ініціативні мешканці Малоголосківської – всі ми йдемо єдиним фронтом.

Ви знаєте, скільки всього ми зробили за 5 років: як самовіддано захищали від руйнування архітектурно-історичну спадщину Львова і боролися з незаконними забудовами, захищали сквери, парки, стадіони та громадський простір, як допомагали захистити свої трудові права медикам і акторам театру Заньковецької, як допомагали людям вирішувати їх особисті проблеми. Ми ніколи не проходили повз і завжди реагували на всі звернення. За 6 років ми не відмовили у допомозі нікому! У нашій щирості та непідкупності ніхто ніколи не засумнівався, навіть забудовники, які перманентно поливають нас брудом.

Сьогодні ми просимо підтримки у вас. Бо зі стін львівської міської ради ми зможемо значно більше», - йдеться у спільній заяві активістів «Народної дії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів