Глава МЗС Росії нарешті визнав її «деякі можливості впливати» на терористів на сході України

21:36 2 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: golos-ameriki.ru

Керівник зовнішньополітичного відомства РФ заявив про це в середу на прес-конференції після проведення чотиристоронньої зустрічі з міністрами України, Франції та Німеччини.

Агенція «УНН» інформує сьогодні, 2 липня, в повідомленні «С.Лавров визначв, що Росія має можливість впливати на «ополченців» на сході України»:

«Глава МЗС РФ Сергій Лавров на прес-конференції після проведення чотиристоронньої зустрічі з главами МЗС, повідомив, що у Росії є деякі можливості впливати на ополченців на сході України, і вони прислухаються до закликів до миру, передає УНН.

«У нас є певні можливості впливу на тих, хто захищає свої будинки, своїх рідних, свої сім'ї, свою землю і хоче, щоб в українській державі їх права визнавалися і поважалися. Ми неодноразово закликали і продовжуємо закликати до того, щоб всі учасники протистояння сідали за стіл переговорів і вирішували всі питання через діалог. У черговий раз ми публічно закликаємо до цього сьогодні в декларації, яку ми з нашими українськими, французькими та німецькими колегами сьогодні узгодили», – сказав він на прес-конференції в Берліні.

Глава МЗС РФ також наголосив, що представники ополченців, зокрема, прем'єр-міністр самопроголошеної ДНР Олександр Бородай, уже публічно заявив сьогодні, що у відповідь на ці заклики з боку Росії, з боку ОБСЄ вони готові до консультацій про те, як узгодити умови перемир'я».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів