«Еспресо.TV» транслює в прямому ефірі зачищення Майдану

11:04 7 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: LB.ua

Довгожителі Майдану відмовляються залишати Хрещатик і відбиваються від міліції бруківкою.


Сьогодні, 7 серпня, з самого ранку до центру Києва почала з`їжджатися комунальна прибиральна техніка, щоб прибрати намети на Майдані. Столичні комунальники просили мешканців Майдану самим розібрати намети, встановлені на проїжджій частині в центрі Києва. У відповідь активісти підпалили шини. Про це повідомляє кореспондент Еспресо.TV. За його інформацією, шини палають на розі Будинку профспілок. "Майданівці" заявляють про намір столичної влади очистити центральну площу міста.

Бійці батальйону МВС особливого призначення "Київ-1" знайшли у наметах на Майдані зброю та бойові гранати. Про це повідомили самі бійці батальйону, передає УНН. "Наразі було вилучено кілька пістолетів, обріз мисливської рушниці, набої і гранати, схожі на гранати для підствольного гранатомету. Всі вилучені речі направлені на експертизу", - зазначили бійці батальйону "Київ-1".

Біля сцени на Майдані зібралися "майданівці" з палицями. Вони закликають міліцію зняти маски. Довгожителі майдану відмовляються залишати Хрещатик.  На Хрещатику перебуває велика кількість комунальних служб та міліції. Міліція діє дуже обережно.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів