Екс-терористи закликають бойовиків з Донбасу переходити на бік сил АТО (відео, оновлено)

19:34 3 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: EPA/UPG

Про це розповів журналістам Військового телебачення України один зі жителів Слов’янська, який покинув армію «Юго-Востока» і приєднався до сил АТО


Відео: Військове телебачення України

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 3 липня, в повідомленні «Ми будемо спокутувати свою провину кров’ю», – колишні сепаратисти»:

«Колишні сепаратисти закликають жителів Донбасу, які приєдналися до самопроголошених «республік», переходити на бік українських військових. Про це журналістам Військового телебачення України розповів один із жителів Слов’янська, який покинув армію «Юго-Востока» і приєднався до сил АТО, передає Еспресо.TV».

Натомість агенція УНІАН інформує сьогодні, 3 липня, в повідомленні «Екс-сепаратисти розповіли про терористів на Донбасі: «Це свавілля, повне свавілля»:

«Колишні сепаратисти наразі співпрацюють з українськими військовими. У мережі з'явилося відео, в якому екс-сепаратисти зі Слов'янська та Краматорська розповідають про життя серед терористів на Донбасі.

«Це свавілля, повне свавілля», – наголосив один з екс-сепаратистів, розповідаючи про будні бойовиків на Сході України. За його словами, тепер серед бойовиків йде відверте грабіжництво, вони воюють між собою за сфери впливу: це нагадує «лихі 90-ті».

Вони продають квартири, під дулами автоматів примушують копати окопи, вимагають у чоловіків гроші за виїзд з міста. Колишні сепаратисти наразі співпрацюють з українськими військовими».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів