Довіри до слів українських політиків у західному світі вже немає, - експрем'єр

12:38 29 листопада 2020 р.

Фото до новини

Про все з українськими політиками потрібно підписувати нотаріальні документи

Колишній прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, який зараз працює в американському аналітичному центрі Atlantic Council, розповів про те, яке враження про нинішню українську владу склалося в США.

Гончарук пояснив, що його завдання на новій роботі полягає в тому, «щоб нова адміністрація президента США розуміла, хто в Україні хто, без ілюзій».

«Вони непогано розуміли Україну до Зеленського, Україну Зеленського тут розуміють погано», — додав колишній голова Кабміну.

На запитання про те, як бачать Україну під керівництвом президента Володимира Зеленського в американському істеблішменті, Гончарук відповів так: «Загальна картина: прийшов хороший хлопець, хотів щось зробити, буцімто почав, потім незрозуміло — чи то злякався, чи то заморочили голову, чи то домовилися, і почався повний розворот від реформ».

Довіри до слів українських політиків, яка була ще рік тому, у західному світі вже немає, констатував він.

«Тепер ми знову повертаємося в ситуацію, коли про все потрібно підписувати нотаріальні документи», — зазначив колишній прем'єр.

Сам Гончарук вважає, що нинішня Україна є країною, де до влади випадково прийшла спочатку не корумпована людина з хорошими намірами, зібрала непогану команду, бо вірила у реформи і вважала, що реформи треба проводити.

«Якийсь час цій команді вдалося попрацювати в правильному напрямку, а потім це все свято життя швидко закінчилося, бо навколо президента створили інформаційне поле, яке підштовхує його до різного штибу дивних кроків», — вважає Гончарук.

Мера Львова з четвертою перемогою на виборах привітав прем'єр-міністр. Президент мовчить

Партію Зеленського у Львові підтримує мізерна кількість львів’ян, і це – пенсіонери, - дослідження(відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів